Így néz ki Árpa Attila fiatal barátnője: már nem titkolják tovább, hogy együtt vannak

Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.

Együtt jelentek meg egy premieren

Azt Árpa Attila sem tagadta, hogy utóbbi időben kicsit felvette a celeb státuszt. Ugyebár feltűnt a Sztárboxban, valamint bevállalta Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsort is. Mind a kettő elég szép nézettséggel futott az RTL-en.

A híresség nem tagadta, hogy nehéz volt a testét ismét formába hoznia, de megállta a helyét a Sztárboxban. Akkor még azt nyilatkozta a sajtónak, hogy szingliként tengeti a mindennapjait, de ez időközben megváltozott.

A galériánkban megmutatjuk, hogy Árpa Attila kivel jött össze. Sokan meg fognak lepődni, mivel már jártak egymással!

Árpa Attila nem igazán nyilatkozott eddig a szerelmi életéről, de mindig volt más téma, amivel reflektorfénybe tudott kerülni.
Kattints a további képekért!

A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.