Boldog apák napját! Íme a világ legsármosabb apukái gyermekeikkel – Fotók

Ezeknek a hírességeknek csak jót tett az, hogy apai örömök elé néztek.

Magyar és külföldi sztárapukák

Az anyák napja után immáron évek óta mi, magyarok is előszeretettel ünnepeljük az apák napját, ami egy világi ünnepnap, Magyarországon pedig június harmadik vasárnapján esedékes. E jelen napon az apaságot és a szülői szerepet éltetjük, ezért érdemes vetni egy pillantást nemcsak a legjobb, de talán a legsármosabb apukákra is a világ minden tájáról – galériánkban összeszedtük azokat a férfi hírességeket, akiknek boldogságát már egy vagy több gyermek is koronázza, ez azonban mit sem változtatott a tényen, hogy nők ezrei rajonganak értük.

Harry herceg Harry herceg immár két gyermek boldog édesapja feleségének, Meghan Markle-nek hála: két évvel ezelőtt született meg Archie, idén pedig a kis Lilibet, akiről egyelőre nem hoztak egy fotót sem nyilvánosságra.
Kattints a további képekért!

Patrick Swayze életének tragikus vége megrázta az egész szórakoztatóipart: senki sem számított arra, hogy a színész mindössze 57 évesen eltávozik az élők sorából 2009-ben hasnyálmirigyrák miatt. A betegséggel több mint egy évig küzdött a Dirty Dancing sztárja, mielőtt végleg feladta volna a harcot – most kiderült, milyen is volt Swayze életének utolsó egy éve.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak