Hollywood és a nők kedvence: fotókon Antonio Banderas legdögösebb szerepei

Szinte hihetetlennek tűnik, de Hollywood egyik nagy szívtiprója, nők millióinak kedvence már a 60-as éveit tapossa: Antonio Banderas olyan világhírű filmekkel vált ismertté, mint a Desperado, a Zorro álarca, az Interjú a vámpírral vagy az Eredendő bűn.

Nem csak a tehetsége miatt rajonganak érte

Ha az élet nem szól közbe, a spanyol származású filmsztár karrierjét talán nem is a vásznon, hanem a futballpályán követhettük volna végig, ugyanis Banderas gyerekként még profi focistának készült – terveit azonban meghiúsította, hogy 14 évesen eltörte a lábát. Nem sokkal később megnézte a Hair című musicalt a színházban, és rögtön eldöntötte: színésznek szeretne állni. Álmai megvalósítására pedig nem kellett sokat várnia, ugyanis 1982-ben, mindössze 22 évesen megkapta az első filmszerepét, a többi pedig már történelem. A sokoldalú Banderas filmes sikereit nehéz lenne vitatni, ám nem mehetünk el amellett, hogy sziporkázó tehetségén kívül más adottságokkal is megáldotta a sors: a mai napig ő a szakma egyik legsármosabb színésze; sőt, 1995-ben az Empire magazin a 24. helyre sorolta A filmtörténelem 100 legszexibb sztárja ranglistán. Galériánkban most összeszedtük Banderas 5 legvonzóbb szerepét, amelyek a mai napig időtállónak számítanak!

Antonio Banderas a Robert Rodríguez által rendezett Desperado című filmben, melyben a színész Salma Hayek oldalán tűnt fel az egykori gitáros, El Mariachi szerepében. A történet szerint a megsebzett zenész barátnője gyilkosain akar bosszút állni, ezért könyörtelen hajtóvadászatba kezd.
Kattints a további képekért!

Az 59 éves legenda szinte újjászületett, miután farkasszemet nézett a halállal.

Leadfotó: Profimedia

Oldalak