Sztárok

X-Faktor: megvan az újabb két kieső, a zsűri keményebben értékelt, mint valaha - Videó

Puskás-Dallos Peti két versenyzője búcsúzott el a műsortól a második élő show végén.

Drámában most sem volt hiány

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, múlt szombaton elrajtolt a 2021-es X-Faktor első élő showja, ahol 12 versenyző állt a színpadra, azonban az adás végén már csak nyolcan maradtak, akik a második élő showban is megcsillogtathatták tehetségüket. Puskás-Dallos Peti mindhárom versenyzője továbbjutott, négy tehetség azonban kiesett: Imi Plaza, Tóth Roland, The Palace és a Beneath My Skin számára ért véget az X-Faktor. Mindenki izgatottan várta a most szombati adást, amelyben a zsűri sokkal szigorúbban értékelt a szokásosnál: természetesen sok dologban nem értettek egyet, így nem egyszer szólalkoztak össze, hiszen mindenki saját versenyzőjét védte, véleményük pedig megoszlott a produkciókkal kapcsolatban. Nagy Regina Martina, Puskás-Dallos Peti egyik mentoráltja állt először színpadra, ám előadása egyáltalán nem nyerte el az összes zsűritag tetszését: Gáspár Laci szerint nem ártott volna még gyakorolni az éneklést, szerinte magas labda volt a lánynak a dal, Puskás-Dallos Peti azonban nyilvánvalóan megvédte versenyzőjét. Regina végül leülhetett a három szék egyikére, ám ez sajnos nem jelentette számára a biztos továbbjutást, ugyanis az adás végén ő volt az egyik, akinek könnyes búcsút kellett vennie az X-Faktortól.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.