Mint két tini! Ilyen szerelmes Antonio Banderas 20 évvel fiatalabb barátnőjébe

Nem zavartatta magát a pár a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén.

Csókcsata a vörös szőnyegen

Romantikus hétvégét élvezhet a festői Cannes-ban, a Pain And Glory című film bemutatóján Antonio Banderas és barátnője. Az 58 éves világsztár és Nicole Kimpel őrült szerelmesek módjára csókolóztak, amikor a Hotel du Cap-Eden-Roc-ben tartott bulit követően megérkeztek a cannes-i vörös szőnyegre.

Antonio egy fehér szmokingot viselt, fekete csokornyakkendővel, de elegáns csak a megjelenése volt: 38 éves párját szenvedélyesen csókolta annak ellenére is, hogy fotósok százai figyelték minden rezdülésüket.

Már négy éve együtt vannak

Antonio Banderas 2015-ben vált el Melanie Griffith-től, akivel közel 20 évig éltek házasságban, egy gyönyörű lányuk született, Stella Banderas. Sokáig küzdöttek a kapcsolatukért, ám a szerelem elmúlt, Melanie pedig súlyos alkolhol-, illetve drogproblémákkal küzdött. A színész megelégelte a dolgot, úgy érezte, még 50 felett is érdemes új életet kezdenie valaki mással az oldalán. Nem sokkal ezután ismerte meg jelenlegi kedvesét, a nála csaknem két évtizeddel fiatalabb, civil Nicole Kimpelt. A kétkedőkre rácáfoltak, mivel a legnagyobb boldogságban élvezik szerelmüket.

A filmsztár most először nyilatkozott arról, hogy életveszélyes helyzetbe került.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!