Sztárok

Angelina Jolie váratlan külsővel rukkolt elő: a színésznő már nem úgy néz ki, ahogyan megszoktuk

Angelina Jolie úgy döntött, búcsút int barna tincseinek, s mostantól teljesen szőke frizurával hódít, ami elképesztően jól áll neki – igaz, ettől abszolút más az egész megjelenése is, így első ránézésre fel sem ismertük.

Látványosan megváltozott

Angelina Jolie korunk legnagyobb A-listás sztárjainak egyik ikonikus tagja, így nem meglepő, hogy mondhatni bérelt helye van a bulvársajtó hasábjain, ahol rendszeresen górcső alá veszik karrierje, valamint magánélete alakulását. Az Észvesztő, a Mr. és Mrs. Smith és a Demóna sztárja azonban nem csupán színészi tehetsége révén vált sikeressé, hiszen évtizedek óta nagy befolyással rendelkező divatdiktátornak is számít, aki nőtársai millióinak nyújt inspirációt öltözködési stílusával, szépségtrükkjeivel, no meg persze azzal, hogy 48 esztendősen is pont olyan kirobbanó formában van, mint húszas éveiben. Sokan azt is imádják benne, hogy nem nevezhető átváltozóművésznek, ugyanis amióta felkerült a celebvilág palettájára, szinte semmit nem alakított a külsején, és mindig ugyanazt a megjelenést produkálta, amit rajongói vártak tőle – egészen mostanáig. Angelina egy ideje már megunta barna hajkoronáját, és szép fokozatosan átevezett a szőkék táborába, legfrissebb fotóin pedig szinte nem is hasonlít egykori önmagára. Galériánkban megmutatjuk!

Angelina Jolie mindig is klasszikus barna hajú szépség volt, sőt gyönyörű tincsei hamar a védjegyévé váltak a karrierje során. Persze különböző filmszerepek miatt előfordult, hogy más árnyalatban pompázott a frizurája, ő azonban civilben mindig visszatért eredeti stílusához.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie színészi tehetsége mellett humanitárius tevékenységeiről is híressé vált, érzelmeit pedig mindig nagyon egyedi módon fejezte ki szerelmei felé.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.