Sztárok

Van élet András herceg után is: ezzel a világhírű színésszel randevúzik jelenleg Sarah Ferguson, a yorki hercegné

A hercegné szívét állítólag az egykori szívtipró rabolta el, aki olyan nagysikerű filmekben játszott, mint a Büszkeség és balítélet, a Bridget Jones naplója vagy éppen az Igazából szerelem.

András, a botrányhős

András neve soha nem volt ismeretlen a világ számára, lévén hogy Erzsébet királynő fiáról van szó, azonban az emberek többsége mégis akkor ismerte meg a yorki herceget, amikor András a Jeffrey Epstein-féle szexbotrányba keveredett. Egy Virginia Giuffre nevű nő ugyanis azzal vádolta a herceget, hogy András korábban megerőszakolta őt, amikor Virginia még csak 17 éves volt. Természetesen Erzsébet 62 éves fia tagadta a vádakat, végül a két fél között peren kívüli megegyezés jött létre: ennek értelmében András jelentős összeggel járul hozzá Virginia jótékonysági alapítványához, amely a szexuális támadások áldozatait segíti jogaik érvényesítésében. A herceg továbbá elismeri mindazt a szenvedést, amit volt vádlója szexuális visszaélések áldozataként, valamint igazságtalan, nyilvános támadások célpontjaként átélt, az ügyet pedig ezáltal mindketten lezártnak tekintik. Na persze nem ez volt András első botránya: korábban házassága, majd válása miatt került a címlapokra. A herceg 1986-ban vette feleségül Sarah Fergusont, akit gyerekkora óta ismert: úgy tűnt, hogy a pár boldogsága idilli, hiszen született két lányuk is, azonban egy idő után Sarah és András kapcsolata megromlott, amiért a herceg gyakran volt távol családjától katonai karrierje miatt. 1992-ben jelentették be, hogy külön költöztek, négy évvel később pedig a házasságot hivatalosan is felbontották. Noha állítólag jó viszonyban és barátságban maradtak gyermekeik miatt, kapcsolatuk minden bizonnyal ennél jóval bonyolultabb, hiszen András mindig is nagy nőfaló hírében állt, a pletykák szerint pedig több alkalommal is hűtlen volt Sarah Fergusonhoz, így főleg a megcsalások sorozata vezethetett a váláshoz. A yorki hercegné András óta szingli, legalábbis eddig nem akadt olyan kérője, akit a nyilvánosság előtt is felvállalt volna – most azonban ez megváltozott, ugyanis állítólag nagyon közel került a szintén brit világsztárhoz, egy színészhez, akivel kapcsolata munkaviszonyként indult. A következő oldalon eláruljuk, ki az az egykori szívtipró, akinek Sarah szívét is sikerült elrabolnia!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.