Sztárok

Ezek voltak Amy Winehouse utolsó szavai: az énekesnő szívszorító sorokat intézett orvosához halála előtt

Amy Winehouse, a hatszoros Grammy-díjas angol soul-, jazz- és rhythm and blues-énekesnő mindössze 27 éves volt, mikor holtan találták őt a lakásában – a botrányhősnőként elhíresült sztár korai és tragikus halála az egész világot sokkolta, utolsó szavai pedig máig orvosának fülében csengenek.

Ezt mondta nemsokkal halála előtt az énekesnő

Amy Winehouse 2003-ban debütált Frank című dalával, ám az áttörő sikert a Rehab című szerzeménye hozta meg számára. Különleges hangját és előadásmódját az egész világ imádta és csodálta, ám nem mindig tehetségével és hihetetlen karrierjével került a címlapokra, és hívta fel magára a figyelmet. Amy sokkal inkább botrányaival vált igazán híressé: az énekesnő alkohol- és drogfüggősége miatt sokszor keveredett zűrzavaros helyzetekbe, és halálát is a tiltott szerek okozták, nem pedig étkezési zavara és mániás depressziója, melyektől Winehouse szintén szenvedett. Galériánkból megtudhatod, mik voltak Amy utolsó, szívszorító és megrendítő szavai, melyeket orvosához, Christina Romete-hoz intézett a világhírű popdíva!

Amy Winehouse életének utolsó 24 órája igencsak furcsa volt: az énekesnő végső napjaiban sem tudott úrrá lenni függőségein, önpusztító életmódjának pedig az lett az eredménye, hogy 27 éves korában holtan találták őt lakásában.
Kattints a további képekért!

Bob Marley rendkívül korán, csupán 36 évesen távozott az élők sorából: az énekes felesége, Rita karjai között hunyt el.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...