Amy Winehouse apja fel van háborodva!

A tavaly elhunyt énekesnő édesapja egyáltalán nem örül a divattervező, Jean Paul Gaultier legújabb kreációinak, melyeknél Amy stílusát használta fel. A modellek, Amy hasonmásai lehetnének.

A divattervező legújabb haute couture kollekciójánál Amy Winehouse kinézetét és öltözködési stílusát vette alapul. A bemutató egy személy kivételével, minden nézőnek tetszett. Az az egy személy azonban elég lényeges, ugyanis ő az énekesnő apja, Mitch Winehouse.

A brit The Sun nevű újságnak a következőket mondta a még mindig gyászoló édesapa: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy lányunk ekkora hatást gyakorolt a divatra, de nem jó látni, amikor a modellek egy fekete szalaggal, cigarettázva mennek fel-alá a kifutón. A modellek abban az időszakban ábrázolják Amy-t, amikor nem volt jól. Ezt nagyon felháborítónak tartja az egész család.”

A tervező nem akarta megbántani a gyászolókat, egyszerűen így akarta kimutatni tiszteletét.

A tervező még korábban azt nyilatkozta, hogy nem akart botrányt, épp ellenkezőleg: „Számomra az a botrány, hogy egy divatmagazin sem készített Amy Winehouse címlapot. Amy stílusa annyira kivételes volt, a testtartása, az öltözködése.”

 

 

Következzen a divatbemutató egy részlete:

Oldalak

Szólj hozzá Te is!