Sztárok

Börtönbe megy a sorozatsztár, szörnyű bűnt követett el a nőtársai ellen

Emberkereskedelem miatt ítélték el. Beszippantotta egy szekta, a vezetőnek toborzott szexrabszolgákat.

Sorozatsztárból szektatag

Allison Mack neve sokak számára ismerős lehet, a bájos arcú színésznő mellékszereplőként közreműködött a Hetedik mennyország, valamint a Providence című sorozatokban, de legismertebb szerepe minden bizonnyal Chloe Sullivan volt, a kétezres évek sikerszériájában, a fiatal Superman életét feldolgozó Smallville című sorozatban.

Nemrég azonban kiderült, hogy a bájos arc csak álca, Mack élete ugyanis gyökeresen megváltozott, amikor megismerkedett Keith Raniere-rel, a NXIVM (ejtsd: nexium) nevű, szexrabszolgasággal és más, súlyos visszaélésekkel vádolt szekta alapítójával és vezetőjével. Az atv.hu cikke alapján Mack még a számára világhírnevet hozó Smallville forgatásának idején, 2006-ban került először kapcsolatba egy, az NXIVM-hez köthető csoporttal, melyet a sorozat másik sztárja Kristin Kreuk mutatott meg neki. Kreuk később azt mondta, fogalma sem volt a szervezet sötét tevékenységeiről, és még kevésbé vett részt bennük.

A NXIVM egy önismereti és életmódtanácsokat adó csoportnak indult NewYorkban, a kilencvenes évek végén. Tanfolyamjaikon több mint 15 ezer ember vett részt, a szekta tagjai pedig mindig feljebb léphettek a ranglétrán, ha új klienseket hoztak a csoportba, így gyorsan bővült a tagok száma. A kidolgozott tananyagok sokaknak segítettek, a belsős emberek pedig előbb utóbb maguk is oktatókká és vezetőkké váltak.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.