Ál Vastag Csaba miatt vált el a magyar feleség

Vastag Csaba az egyik legsármosabb és stílusosabb férfi az országban, ezt rajongók százezrei és különféle díjak tucatjai bizonyítják. De mint minden sztárnak, neki is akadnak netes alteregói, akik előszeretettel írogatnak Csaba nevében a gyanútlan és sokszor naiv hölgyeknek. Az egyik ál Vastag Csaba miatt vált el egyszer egy magyar nő a férjétől. Erről nyilatkozott a popénekes kizárólag a Femcafénak.

Házasságtörő akcióban

Csabával a Playboy Man of the Year gálán találkoztunk, és miután lefutottuk a szokásos "hogy vagy, köszi jól" köröket, az énekes igen érdekes dologról számolt be nekünk.

Elmondta, hogy a Facebookon rengeteg olyan felhasználó van, aki az ő nevében próbálkozik a nőknél, pedig neki egyetlen hivatalos rajongói oldala van, amit a menedzsere kezel, egy szó mint száz, az igazi Vastag Csaba nem szokott Facebookon levelezni idegenekkel. Nem is nagyon lenne rá ideje.

"Valamelyik nap édesanyámat felhívták telefonon. Egy férfi hang szólt bele, és azt kérdezte, "hogy akkor a Mari mikor költözik a Csabához". Anyukám persze nem értett semmit. Aztán hamar kiderült, hogy a nevemben írogattak a hölgynek, az ál Vastag Csaba megkérte a kezét, a nő pedig simán elhagyta miatta a férjét, el is költözött otthonról." - mondta az énekes.

Fotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!