Ákos családi fotót posztolt: ritka alkalom, hogy mind a négy gyermekét megmutatja

Nyaralni ment a család: Ákos közös fotót osztott meg, amelyen feleségével és négy gyermekével együtt látható.

Ákos ritkán látott gyermekei

Kovács Ákos évtizedek óta a magyar zenei élet egyik legmeghatározóbb alakja, akit a szakma és a közönség is egyaránt elismer és szeret. A Kossuth-díjas művész a zenélés mellett példás családapa. Feleségével, Őry Krisztinával még az egyetemen ismerkedtek meg, szerelmük már több mint három évtizede töretlen. Négy gyermek büszke szülei, pedig egykori Bonanza Banzai együttes énekese korábban sosem gondolta azt, hogy ekkora családja lesz.

Legidősebb gyermekük, Marci már a húszas éveiben jár, teljesen önálló életet él. Anna tavaly érettségizett, Kata 16 éves, a család legkisebb tagja pedig a 2010-ben született Julcsi. Anna örökölte édesapja tehetségét, és a színpadon is megállja a helyét. Ezt az énekes koncertjein is rendszeresen alkalma van bizonyítani, amikor három dalt adott elő Ákossal. A fiatal lány a zene mellett az irodalom iránt is hihetetlenül elkötelezett, komolyan fontolgatja, hogy az előadói pályát válassza. Az énekes elmondása szerint feleségének, Krisztinának köszönhető, hogy az ő túlterheltsége és ismeretsége mellett a gyermekei ennyire okosak és jólelkűek.

Nemrég nyaralni volt az egész család, és meg is örökítették azt a ritka pillanatot, amikor mind a hatan jelen vannak. Ákos a bejegyzésben azt is elárulta a rajongóknak, hogy milyen tevékeny időszak van mögötte.

Aktív pihenés. Három nap alatt három koncerttel vetünk véget a családi kikapcsolódásnak, amely idén is elég mozgalmasra sikerült: a nyaralás során születtek új dalok, elnyerte végső formáját a novelláskötet anyaga, és hamarosan a kisjátékfilm forgatása is elkezdődhet! Izgalmas őszünk lesz!” – fűzte a képhez a népszerű zenész.

Egyelőre még nem kötötték be a népszerű magyar celebritás fejét, de lehetséges, hogy ez már csak idő kérdése.

Leadfotó: instagram.com/akos_official

Oldalak