Növényi Norbert és Nika esett ki A Nagy Duettből - Liptai Claudia pedig cukrász lett

A szövegelfelejtő Növényi Norberttől búcsúzott el A Nagy Duett harmadik adása. Nem ez volt az egyetlen meglepetés, Majka bejelentésétől is tátva maradt a szánk.

Liptai cukrász lett

Izgalmas információval kezdődött A Nagy Duett harmadik adása.

"Liptai Claudia cukrász lett, letette a vizsgát a napokban" - jelentette ki Majka rögtön az adás első perceiben.

A produkciók

Fésűs Nelly és Berki Krisztián a Bódi család Aranyeső című dalával kezdte a műsort. Szulák Andrea végre érezte a produkcióba befektetett munkát, Kasza Tibor szerint viszont Berki visszafelé fejlődik, az első adásban ehhez képest nagyon szépen énekelt.

Markó Robi és Lola a Hungária együttes Multimilliomos Jazzdobos című dalával álltak színpadra.

Péter Szabó Szilviát és Surda bőrébe bújt Pachmann Pétert állva tapsolta meg a zsűri az "A Sad Dio" című szerb dal után, ráadásul Dér Heni szerint a mássalhangzókkal telezsúfolt szöveg is tökéletesre sikerült. Mindhárom zsűritagtól 10 pontot kaptak, és a nézők szavazatai szerint ők kerültek az első helyre.

Keleti Andrea és Peter Sramek United Koktél című dalában Andrea végre táncolhatott, de ennek ellenére nem volt elégedett önmagával. "Jobban beszélsz magyarul, mint ahogy én énekelek”- mondta partnerének, Peter Srameknek.

Rubint Réka és Pintér Tibi a Wellhello és a Halott pénz „Emlékszem, Sopronban” című dalával fesztiválhangulatot hoztak a színpadra, amiben Pintér sajnos nem tudott igazából ellazulni és feloldódni, ez tényleg nem az ő stílusa.

Növényi Norbi pedig néhol teljesen elfelejtette a Pa Dö Dö együttes By By Szása című dalának szövegét, partnere Nika bánatára. Ki is estek.

A többi páros produkciójáról a következő oldalon olvashatsz.

Fotó:TV2

Oldalak

Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!