Sztárok

Nagy az öröm Szandinál: teljesült az énekesnő óriási vágya, amit már hosszú évek óta dédelgetett

Már több hete A Dal 2024 zsűriszékében tölti szombat estéit Szandi. A kétszeres eMeRTon-díjas előadó a Petőfi Rádióban beszélt arról, hogy érzi magát ebben a szerepben.

Végre megérkezett

Már régóta vágyott arra Szandi, hogy egy szakmailag is elismert televíziós produkcióban kapjon szerepet, mint zenei szakértő. A Dal 2024 ítészeként úgy érzi, megérkezett oda, ahova vágyott. „Szeretek zsűrizni, és jól érzem magam az ítésztársaim között. Ha esetleg szakmai nézetkülönbség alakul ki, azt mindig őszintén békésen meg tudjuk beszélni. Leginkább pedig annak örülök, hogy a versenyzők megfogadják a tanácsainkat, korrigálják a jelzett tökéletlenségeket, és adásról adásra fejlődnek a produkciók” – szögezte le Szandi a Petőfi Rádió vendégeként. Az énekesnő hozzátette, több évtizedes szakmai múltjával a háta mögött is számít a nála tapasztaltabb előadók véleményére, hiszen tanácsaikat megfontolva, megfogadva lehetősége nyílik arra, hogy fejleszthesse szerzeményeit. A Tüzesen süt le adásában megosztotta, férje, az elismert zenész, Bogdán Csaba mellett kit tart számon még fontos szakmai iránytűként. „A mai napig fontos nekem Fenyő Miklós véleménye. Ha elkészül egy új dalom, videóklipem, neki mindig megmutatom” – hangsúlyozta A Dal 2024 zsűrije. A teljes Szandival készült beszélgetés ide kattintva újrahallgatható.

Egy biztos: mélyen a pénztárcába kell nyúlnia annak, aki olyan illatot szeretne árasztani, mint Angelina Jolie.

Leadfotó: MTVA/Csöndör Kinga

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!