Sztárok

Nem csak a húszéveseké a világ: 93 esztendősen nősült meg az Apollo-11 legendás űrhajósa

Az asztronauta, aki 1969-ben a Holdon is járt, harminc évvel fiatalabb szerelmével kelt egybe.

"Olyan izgatottak vagyunk, mint az otthonról elszökött tinédzserek"

Kilencvenhárom esztendős korában nősült meg az Apollo-11 legendás űrhajósa, Buzz Aldrin, aki 1969-ben a Holdon is járt. Az idős asztronauta 30 évvel fiatalabb élettársáva, Anca V. Faurral kötötte össze az életét.

"Örömmel jelentem be, hogy régi szerelmem és társam, dr. Anca V. Faur és én összeházasodtunk. Egy kis zártkörű szertartás keretében léptünk szent házasságra Los Angelesben, és olyan izgatottak vagyunk, mint az otthonról elszökött tinédzserek" - írta Twitter-oldalán az élemedett kora ellenére a közösségi médiában is aktív híresség, aki egyébként a 93. születésnapján házasodott össze Faurral.

Aldrin volt Neil Armstrong után a második űrhajós, aki 1969. július 21-én a Holdra lépett. Nemcsak űrhajósként, de vadászpilótaként és mérnökként is tevékenykedett, sőt légierő-parancsnok is volt. Anca V. Faur már az egykori asztronauta negyedik felesége: Alderin korábban Joan Ann Archer (1954–1974), Beverly Van Zile (1975–1978) és Lois Driggs Cannon (1988–2012) férje volt - írja szócikkében a magyar nyelvű Wikipédia.

Leadfotó: Mike Marsland / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.