Sztárok

Újra apa lesz a 82 éves Al Pacino: íme a színészlegenda öt évtizeddel fiatalabb barátnője, aki immár 8 hónapos terhes

A még mindig csak 29 éves Noor Alfallah a több évtizeddel fiatalabb férfiakra bukhat, ugyanis korábban a 79 esztendős Mick Jaggerrel alkotott egy párt.

Ismét szülői örömök elé néz minden idők egyik legnagyobb filmszínésze

Nyolcvankét esztendős korában újra apa lesz az Oscar-díjas amerikai színészóriás, Al Pacino. A Keresztapa, A sebhelyesarcú és az Egy asszony illata főszereplőjét több mint ötven évvel fiatalabb szerelme, a mindössze 29 esztendős Noor Alfallah ajándékozza meg hamarosan egy újabb csemetével. Alfallah a több évtizeddel idősebb férfiakra bukhat, hiszen korábban a most 79 éves Mick Jaggerrel is egy párt alkotott. Lapozz, galériánkban megmutatjuk Al Pacino legújabb választottját, születendő gyermeke édesanyját!

Pacino és Alfallah a több mint fél évszázados korkülönbség ellenére remekül megértik egymást.
Kattints a további képekért!

Egy interjú közben, teljesen véletlenül derült ki, hogy nemrég megszületett a kétszeres Oscar-díjas színészzseni hetedik gyermeke. Az anya kilétét eddig homály fedte, most viszont lehull a lepel: mutatjuk a nyáron 80. születésnapját ünneplő De Niro barátnőjét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...