6 világsztár, akit gyerekként szexuálisan zaklattak

A "Hetedik mennyország" főszereplőjének gyerekmolesztálási ügye kapcsán elkezdtünk gondolkozni azon, hogy vajon kik lehetnek az áldozatok. Míg Stephen Collins esetében a nyomozás védi a molesztált lányok személyazonosságát, vannak olyan világsztárok, akik korábban már a nyilvánosság elé álltak és elmesélték gyerekkoruk szomorú történetét.

Corey Haim és Corey Feldman

A nyolcvanas évek két sztárja, Corey Haim és Corey Feldman is szexuális zaklatás áldozatai voltak. Utóbbi azután állt a nyilvánosság elé, miután legjobb barátja, Corey Haim 2010-ben drogtúladagolás következtében elhunyt. Feldman állítja, hogy barátja a gyerekkorában történtek miatt nem tudott leszokni a kábítószerről, és végül ez okozta a vesztét.

Haim először a „Lucas” című film forgatásakor mesélt Feldmannek a forgatás alatt történtekről: „Egy felnőtt férfi meggyőzte őt arról, hogy a szakmában teljesen normális, hogy az idősebb férfiak szexuális kapcsolatot létesítenek a fiatal fiúkkal. Minden srác ezt csinálja. Ezután elmentek egy félreeső részre… Haim pedig hagyta, hogy megerőszakolják.” Feldman ezek után felvilágosította Haimot, hogy ilyet nem csinál minden srác.

Legjobb barátja szomorú története után saját zaklatójáról is beszélt, többek közt egy férfiról, Ronról, akit az apja asszisztensként alkalmazott. Ron gyakran bedrogozta Feldmant, majd megerőszakolta. A színésznek pedig rá kellett jönnie, hogy rengeteg ilyen beteg ember veszi őt körül. Feldman csupán egy helyen érezte magát biztonságban és lehetett gyerek, méghozzá Michael Jacksonnál, a Neverland Ranch-en.

Fotó: nypost.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!