Mutatjuk a múlt év legjóképűbb pasijait – Meglepő, ki végzett a lista élén

Kíváncsi vagy, kik voltak 2021 legszexibb pasijai? Akkor tökéletes helyen jársz!

Jó pasiból sosem elég

Ahogyan átlépünk az újévbe, szeretünk visszatekinteni az elmúlt esztendőre. A TC Candler 1990 óta állítja össze független kritikusok közreműködésével készült rangsorát az év legjóképűbb pasijairól. Nemzetközi szinten ez számít a legelismertebb ilyen jellegű listának. A többi hasonló összeállítással ellentétben, itt nem az számít, hogy ki mennyire népszerű az adott évben, inkább az a törekvés, hogy világszerte megismertessék az új arcokat mindenkivel. A top 100-at több mint 130 ezer híresség áttekintése után alkották meg, azon összesen 45 ország képviselteti magát.

A LadBible azt írja, a korábbi években olyan szívtiprók kaptak helyet a sorban, mint például Michael Fassbender, Jason Momoa, vagy éppen mindenki kedvenc Mr. Grey-e, Jamie Dornan. A felhozatal most sem kevésbé impozáns, helyet kapott rajta számos sportoló, színész és zenész is, többek között Cristiano Ronaldo (86. helyezett), Tom Holland (58.) és Harry Styles (19.). De a csúcsot egy olyan pasinak sikerült meghódítania, aki ezzel Hollywood leghíresebb nagyágyúit utasította maga mögé.

Kíváncsi vagy, ki lehet az? Lapozd fel a galériánkat az első öt helyezettért!

A lista élén egy újonc végzett, aki még Thort, vagyis Chris Hemsworthot is maga mögé utasította, akinek a második helyet sikerült megkaparintania.
Kattints a további képekért!

Ed Sheeran vallomásán mindenki meglepődött: a sztár elismerte, hogy a South Park egy epizódja teljesen tönkretette életét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak