Ezek voltak a 100 éves születésnapja előtt elhunyt Betty White utolsó szavai

Szívmelengető, kire gondolt élete utolsó napján a majdnem százéves színésznő, aki 2021 utolsó napján távozott az élők sorából. Otthonában, álmában érte a halál a páratlanul hosszú színészi pályájával megáldott komikát.

99 évesen hunyt el Betty White

Világszerte milliók készültek Betty White január 17-i születésnapjára, a komika ekkor lett volna kereken 100 éves. A színésznő 2021. december 31-én természetes úton hunyt el, otthonában, álmában, békésen.

Bár Betty már a századik évében járt, azt hittem, örökké fog élni. Elképesztően fog hiányozni, nem hiszem, hogy ő valaha is félt az elmúlástól, hiszen mindig is imádott férjével, Allen Luddennel szeretett volna lenni. Hitte, hogy egyszer újra találkoznak” – idézi Betty White ügynökét, Jeff Witjast a 24.hu.

Mint utóbb kiderült, a nyolcvan évet a színészi pályán töltő White utolsó szavai is néhai férjével kapcsolatosak voltak. Erről egyik legjobb barátnője, Vicki Lawrence nyilatkozott, aki elmondta, hogy mostanában keveset beszéltek, küldött neki levelet is, de arra sem válaszolt a színésznő. Lawrence bajt sejtett, de azt nem, hogy White meghal – írja a 24.hu. Lawrence-nek már csak White asszisztensét sikerült elérnie telefonon, aki a színésznő mellett volt utolsó napján. Ő mondta el, hogy White utoljára férje nevét, az Allent emlegette.

Allen Ludden és Betty White tizennyolc évig voltak házasok, egészen a férfi 1981-ben bekövetkezett haláláig.

A Kaliforniában élő sussexiek úgy döntöttek, itt az ideje, hogy a kétéves Archie bölcsődébe menjen – természetesen nem akármilyen intézménybe fogják beíratni a királyi csemetét, akiről egy érdekes dolog is kiderült.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak