Sztárok

Ezek a világhírű zenészek zsebelték be a legtöbb pénzt 2020-ban

Igazi nagyágyúk foglalnak helyet a toplistán.

Még így sem zártak rossz évet

2020 mind Magyarországon, mind pedig világszerte roppant nehéz évnek bizonyult a zenészszakma számára. A koronavírus-járvány ugyanis felborította a rendet: tavasszal voltaképpen megállt az élet a zenei szcénában, s a népszerű előadók egyik napról a másikra elveszítették munkáik jelentős részét. Koncertek sokasága maradt el, ami sokaknak jelentett komoly érvágást - pedig talán hangsúlyozni sem kell, mennyire fontos egy zenei előadó számára, hogy közvetlen, élő kapcsolatot ápoljon közönségével. Persze egyesek még így is jelentős bevételre tettek szert idén: jöjjön most azon híres sztárok és zenekarok lajstroma, akik még a Covid évében is szépen megszedték magukat!

Fotó: 123rf

Szépen vastagodott a bankszámlájuk

Noha a Pollstar számításai szerint idén a koncertezésből származó bevételek 30 milliárd dollárral csökkentek a pandémia miatt, s ezzel az élőzenés ipar 10 milliárd dolláros veszteséget produkált, azért akadtak olyanok, akik 2020-ban is hasítottak. Például Elton John, aki búcsúturnéjával 87 millió dollárt keresett tavaly december és idén március között. Ez kb. 25 milliárd forintnak felel meg, ami csinos kis összeg, valljuk be!
Kattints a további képekért!

A közkedvelt híresség 69 éves korában, koronavírus-fertőzés következtében hunyt el.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Lifestyle
Pillanatokon belül kiderül, hogy tényleg átlagon felüli-e az intelligenciád!