Sztárok

Minden erről szólt: Ezek voltak a legnagyobb sztárbotrányok 2017-ben

Az idei év sem szűkölködött botrányokban.

1. Kínos tévedés az Oscar-on

Ahogyan minden évben, az idei Oscar-gálán is a legjobb filmért járó díj miatt lehetett a legtovább izgulni, azt adják át ugyanis utoljára. A borítékok azonban valahogy felcserélődhettek, Faye Dunaway-nek pedig sikerült a szintén esélyes Kaliforniai álmot kihirdetnie a valós nyertes Holdfény helyett. Az egész stáb a színpadra vonult ünnepelve; még köszönőbeszédeiket is elmondták, mire fény derült a bakira. Az irtó kínos pillanatot itt nézheted vissza:

2. Balhé az Eurovízión

Idén májusban Kijevben került megrendezésre a 62. Eurovíziós Dalfesztivál, ahol Origo című dalával a 35 éves Pápai Joci képviselte hazánkat. Amikor azonban a tavalyi győztes Jamala énekelte egyik legújabb dalát, egy néző valahogy a színpadra mászott, és egészen arcpirító dolgot tett. A férfi ugyanis élő adásban, több millió néző szeme láttára letolta nadrágját, és megvillantotta csupasz hátsóját. Az esetről Kasza Tibi posztolt videót:

3. Class FM kontra Sebestyén Balázs

John Michael McNutt, a Class FM tulajdonosa védjegybitorlás miatt beperelte Sebestyén Balázst. Az üzlettulajdonos szerint a Rádió 1-en futó Reggeli Show minden részletében gyanúsan hasonlít az ő Morning Show-jához. McNutt úgy véli, Balázs arra törekszik, hogy megtévessze a fogyasztókat és elhitesse velük, hogy a Reggeli Show azonos a Morning Show-val. „Meg kell érteni, hogy a Morning Show egy brand, amit nekem meg kell védenem” – mondta.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...