2011 legjobban kereső női előadói

A Forbes magazin idén is utánanézett az év legjobban kereső női zenei előadóinak. Lássuk, ezúttal kik kerültek fel a kétes hírű listára, és mennyit hozott nekik a 2011-es év!

1. Lady Gaga
Talán nem meglepő, hogy a híres-hírhedt botrányhősnő végzett az első helyen. Óvatos becslések szerint 90 millió dollárt keresett az elmúlt tizenegy és fél hónapban, ezek nagy részét legújabb lemezének, a Born This Way című albumnak köszönheti.

 

2. Taylor Swift
Swift messze elmarad az őt megelőző popcsillagtól, sajnálni azért mégsem fogjuk, ugyanis 45 millió dolláros éves bevételével került fel a dobogó második fokára. Az énekesnő néhány napja, születésnapja alkalmából jelentette be, hogy 2012 második felében jelenik meg új albuma, 25 általa írt dallal.

 

3. Katy Perry
A kissé különc, 27 éves popénekesnő szerezte meg a bronzérmet, alig egymillió dollárral maradva le Swift kisasszony mögött. A hatalmas összeg a még 2010-ben megjelent Teenage Dream című kislemez érdeme, ami azóta is rengeteg bevételt hoz Perry-nek.


4. Beyoncé Knowles
Az R&B énekes az idei Video Music Awards éjjelén jelentette be terhességét. Férjével, Jay-Z-vel három év házasság után fog megszületni a gyermekük, aki valószínűleg semmiben sem szenved majd hiányt, hiszen édesanyja csak 2011-ben 35 millió dollárral lett gazdagabb.

 

5. Rihanna
A hírességnek novemberben jelent meg a legújabb lemeze, a Talk That Talk, rajta az óriási sikert aratott, We Found Love című dallal. Rihanna december elején magyarországi rajongóit is megajándékozta egy fergeteges koncerttel. A Forbes listájának ötödik helyét 29 millió dollárral érdemelte ki.

 

Akik még bekerültek az első tízbe:
6. Pink
7. Carrie Underwood
8. Celine Dion
9. Adele
10. holtversenyben Alicia Keys és Britney Spears

 

A videóban Lady Gaga Born This Way című számának videoklipjét láthatod.
 

Oldalak

Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...