Hazugságvizsgálóra kötöttük a magyar sorozatok rosszfiúját : 20 perc őszintén Szabó Simonnal - előzetes

A 20 perc őszintén korábbi évadában 6 sztárral találkozhattak a nézők, és ezúttal is hat hírességet kötöttünk poligráfra. Az új adásban Szabó Simont kötöttük poligráfra.

A 20 perc őszintén következő vendége Szabó Simon lesz

Néhány hete elstartolt a 20 perc őszintén második évada, ahol először Kulcsár Edinával beszélgettünk, majd Mucsi Zoltánt faggattuk. A produkció lényege, hogy a sztárvendégeket hazugságvizsgálóra kötjük, közben pedig különböző kérdéseket kell megválaszolniuk. A poligráfos vizsgálatot egy beszélgetés követi, amely során Kraszkó Zitával, a Femcafe főszerkesztőjével átnézik az eredményeket. A legújabb epizódban Szabó Simont láthatják a nézők. A színművészt a jelenleg futó A besúgó című sorozatból is ismerhetjük, de rengeteg más magyar filmben és sorozatban is szerepelt, amelyekben gyakran játszik törvényen kívüli figurákat. A teljes epizód május 3-án lesz elérhető a Femcafe.hu-n és a Szeretlek Magyarország Youtube csatornáján.

Nézd meg az előzetest itt:

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FOXPOST az ország legnagyobb csomagautomata-hálózata.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.