Hirdetés

132 kiló nem lehet a siker akadálya – Színésznők, akik tehetségükkel vívták ki Hollywood elismerését

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a vonzó külső, a karcsú idomok még a tehetségnél is sokkal fontosabbak, annak, aki hollywoodi csillogásról és színészi karrierről álmodik. Talán van ebben igazság, de az biztos, ezek a nőiesen telt színésznők mindannyian rácáfolnak erre!

1. Rebel Wilson

Az ausztrál származású, 36 éves Rebel Wilson humoristaként kezdte, majd úgy döntött, elhagyja szülőhazáját és az Egyesült Államokban színésznőként is kipróbálja magát. Nagyon úgy tűnik, hogy ez volt élete legjobb döntése, hiszen azóta világhírnévre tett szert olyan filmekkel, mint a Tökéletes hang 1-2, Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap, Harmadnaposok, vagy a most a mozikban futó Hogyan legyünk szinglik? című vígjáték.

"A nagyobb lányok jobban teljesítenek a vígjátékokban. Szeretem azt, aki vagyok. Semmilyen nyomás hatására nem fogok megváltozni" - nyilatkozta korábban a Dailymailnek a most körülbelül 132 kilós Rebel.

2. Lena Dunham

Lena Dunham májusban lesz 30 éves és köszöni szépen, tökéletesen meg van elégedve gömbölyű formáival. A színésznő, akit itthon a legtöbben a Csajok című sorozatból, illetve a 40 és annyi című filmből ismernek, fiatalabb korában sokat szenvedett plsuzkilói miatt, mára azonban megtanulta szeretni és elfogadni önmagát. Ez ma már annyira jól megy neki, hogy mindenféle hezitálás nélkül hajlandó ledobni a ruháit a kamera előtt, ha a rendező ezt kéri tőle. Ha ez nem lenne elég, gyakran posztol magáról félmeztelen szelfiket, amelyeket aztán a közösségi oldalain meg is oszt. Lena egy ideje sportolni kezdett, de nem azért, hogy veszítsen a súlyából, pusztán az egészsége kedvéért.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotók: abcnews.com, dailymail.com, people.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!