Röhejes nosztalgia: 10 megunhatatlan jelenet a Gálvölgyi Show-ból

Ugye, te is emlékszel a '90-es évek nagy nevettetős műsorára? Ha nem, azért, ha igen, akkor pedig azért nézd meg összeállításunkat.

Gálvölgyi, a nagy nevettető

Talán nem is volt olyan háztartás, ahol 20-30 évvel ezelőtt ne került volna a képernyőre a Gálvölgyi Show valamelyik része. A nézők jókat derültek a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész és parodista vicces anekdotáin, amik a magyar valóságot figurázták ki egy-egy groteszk jelenetben. A műsor főszereplője, Gálvölgyi János éppen ma lett 71 éves, ezért arra gondoltunk, hogy összegyűjtük a szerkesztőségünk 10 kedvenc jelenetét, amelyek közül sokat a mai napig kívülről tudunk. Ha csak a "Gyúrunk, vazze?" szólás ugrik be a humoristáról, íme néhány kincs a paródiasorozatból, ami 1987 és 2015 között könnyesre nevetettett bennünket.

10) Klasszikus új köntösben - A keresztapa

9) Groteszk - Beszélgetés a halállal

8) Jelenetek a hétköznapokból - A buszon

7) Jelenetek a hétköznapokból - A házasság

6) Jelenetek a hétköznapokból - A boltban

5) Időjárás jelentés á la Gálvölgyi

4) Részeges barátok

3) Gyúrunk, vazze?

2) Telejósda

1) Gálvölgyi és a Szomszédok

Bajor Lili idén végez a Színház és Filmművészeti Egyetemen, öccse Marci pedig már első rendezésén is túlvan. Mindketten próbálgatják szárnyaikat, ám annak ellenére, hogy szüleik révén gyerekkoruk óta életük szerves része a színház, mégsem könnyű elhelyezkedniük. Az érvényesülésről, a szakmai alázatról és testvéri szeretetről beszélgettünk a Bajor testvérekkel.

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak