Recept

Így lesz a legfinomabb a tyúkhúsleves, a vasárnapi ebéd koronázatlan királya

Mivel nincs vasárnap húsleves nélkül, ezért most elhoztuk a legfinomabb receptet, hogy tökéletes fogás kerülhessen az asztalra.

Hozzávalók

  • 1 tyúk
  • 3 nagyobb sárgarépa
  • 1 csokor petrezselyem
  • fél zeller
  • negyed karalábé
  • diónyi vöröshagyma
  • egész fekete bors
  • só, parányi szerecsendió
  • 1 kisebb zöldpaprika

Elkészítés

A megtisztított tyúkot egészben feltesszük főni, kb. 4-5 l vízben. Ha felforrt, a habját leszedjük, lecsendesítjük, és ismét habozzuk. A megtisztított és hasábokra vágott zöldségeket, a sót, a borsot, a szerecsendiót a levesbe rakjuk és lassan főzzük addig, míg a hús puha nem lesz. Vigyázzunk, hogy erősen ne forrjon, mert zavaros lehet. Ha megfőtt, leszűrjük, és finommetéltet főzünk bele.

A tökéletes húsleves mellé dukál a legfinomabb főétel is, és persze a mindent elsöprő desszert. A következő oldalon ezek receptjét is megtalálod, lapozz!

Leadfotó, fotó: Femcafe.hu

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...