Tonhallal töltött wrap – Egyszerű, diétás és fél óra alatt kész! Kell ennél több?

Annyira könnyű elkészíteni, hogy el sem hiszed.

Tonhallal töltött wrap

Hozzávalók:

A wraphez:

  • 1 db tojásfehérje
  • 5 dkg zabpehely
  • 1-2 ek olívaolaj
  • fűszerpaprika
  • só, bors

A töltelékhez:

  • 1 tonhal konzerv
  • 1 fej saláta
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 2 db paradicsom

Elkészítés:

A zabpelyhet a tojásfehérjével és körülbelül 2 dl vízzel keverjük össze, majd ízlés szerint fűszerezzük, és pihentessük, amennyit csak tudjuk – a legjobb, ha az alap legalább egy éjszakán át a hűtőben pihen. Ezután öntsük fel annyi vízzel, hogy a palacsintatésztánál kicsit hígabb legyen, és forró olívaolajon süssünk a tésztából minél vékonyabb lepényeket. Halmozzunk rá keveset a megtisztított, apróra tépkedett salátából, a paradicsom- és a paprikakarikából, valamint a tonhalból, majd hajtsuk össze, és a végét visszahajtva tekerjük körbe alufóliával.

További két tonhalas receptért lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2