Töltött olajbogyók - Isteni mediterrán falatok

Mediterrán országokban érezhetjük magunkat képzeletben, ha elkészítjük és megkóstoljuk ezeket az isteni töltött olajbogyókat. Vengdégváró falatkáknak is tökéletesek, de akár délutáni nasiként is fogyaszthatjuk őket.

Hozzávalók

  • nagy szemű, magozott zöld olajbogyók

A töltelékhez

  • kapribogyó
  • sózott szardellafilé
  • fokhagyma
  • zöldfűszerek (bazsalikom, majoránna, stb.)
  • kenyérmorzsa
  • őrölt bors
  • olívaolaj

Elkészítés

A töltelék tetszőleges mennyiségű hozzávalóit tegyük aprítógépbe és pépesítsük. Ezt a masszát kiskanállal töltsük bele óvatosan az olajbogyókba. Rendezgessük el őket egy lapos tálon és máris fogyasztható.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: letsmingleblog.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!