Tejszínes sertéskaraj lassúfőzőben

Szereted a karajt, de túl szárazra sikerül mindig? Próbáld ki ezt a mennyei tejszínes receptet!

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    4-6 szelet karaj
  • 6-8 közepes krumpli
  • 1 konzervnyi bébirépa
  • 1 doboz tejszín
  • 3/4 csésze levesalap
  • sertés fűszerkeverék
  • petrezselyem
  • olívaolaj

Elkészítés

Készíts elő a lassúfőző edényt és oszlass el benne egy kevés olívaolajat. Pucold meg a krumplit és vágd kockákra. A burgonyát és a lé nélküli bébirépát rétegezd az edényben, majd helyezd a karajt is a tetejére. Egy közepes tálban alaposan keverd össze a tejszínt, a levesalapot és a fűszerkeveréket, majd az lét öntsd a karajra. Alacsony fokozaton 6, magas fokozaton pedig 4 órán át főzd az ételt, majd a hozzávalókat ízlésesen tálald, önts a hús tetejére egy keveset a szószból és szórd meg friss petrezselyemmel.

Ezt is ajánljuk: Salsa csirke lassúfőzőben - Katt ide!

Fotó: therecipecritic.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!