Tejszínes sertéskaraj lassúfőzőben
Szereted a karajt, de túl szárazra sikerül mindig? Próbáld ki ezt a mennyei tejszínes receptet!
Hozzávalók
- 4-6 szelet karaj
- 6-8 közepes krumpli
- 1 konzervnyi bébirépa
- 1 doboz tejszín
- 3/4 csésze levesalap
- sertés fűszerkeverék
- petrezselyem
- olívaolaj
Elkészítés
Készíts elő a lassúfőző edényt és oszlass el benne egy kevés olívaolajat. Pucold meg a krumplit és vágd kockákra. A burgonyát és a lé nélküli bébirépát rétegezd az edényben, majd helyezd a karajt is a tetejére. Egy közepes tálban alaposan keverd össze a tejszínt, a levesalapot és a fűszerkeveréket, majd az lét öntsd a karajra. Alacsony fokozaton 6, magas fokozaton pedig 4 órán át főzd az ételt, majd a hozzávalókat ízlésesen tálald, önts a hús tetejére egy keveset a szószból és szórd meg friss petrezselyemmel.
Ezt is ajánljuk: Salsa csirke lassúfőzőben - Katt ide!
Fotó: therecipecritic.com