Evés közben kapták le a világsztárokat - ezek a legőszintébb képeik

Nyilván teljesen természetes, hogy a celebek is esznek, de azért szedtük össze róluk ezeket a fotókat, mert azért így mégis ritkábban látjuk őket.

A legőszintébb képek

Azt szokták mondani, ha tényleg őszinte képeket akarunk keresni a világsztárokról, akkor azokat kutassuk fel, amiken épp falatoznak - ilyenkor ugyanis nem játsszák meg magukat, ezért természetes valójukban láthatjuk őket. Nos, mi megtettük, utánajártunk ezeknek a felvételeknek, és igaz: lehet, hogy a vörös szőnyegen tökéletesen tudnak bepózolni, de a hétköznapokban ugyanolyan átlagosak, mint te vagy mi. Érdemes fellapozni a következő összeállításunkat, mert tuti, hogy sosem felejted majd el az alábbi fotókat.

Arnold Schwarzenegger és a fagyi

A Terminátor köztudottan imádja a fagylaltot, forgatásokon pedig szereti kényeztetni magát ezzel az édességgel. Lehet, hogy az adott képen lévő gombóc annyira nem ízlett neki, de láthatóan meggyűlt vele a baja.

George Clooney és a hotdog

A világ egyik legsármosabb pasija látható az alábbi képen, bár nem pont így él a fejünkben ugyebár. Őt szintén egy forgatáson kapták lencsevégre, amint épp betolt egy finom hotdogot. Ennél nagyobbat nem is haraphatott volna.

Lapozz!

Fotók: Profimedia - RedDot

Oldalak