Ezzel az egyszerű módszerrel újra friss lesz a szikkadt zsemle

Eszedbe ne jusson kidobni! Pár perc alatt újra puha lesz a legszárazabb pékárú is.

Gyors és egyszerű megoldás

Mindenkivel előfordult már, hogy véletlenül elfelejti becsomagolni a zsemlét, rosszul köti össze a zacskó száját, vagy éppen teljességgel megfeledkezik a szekrényben lévő pékárúról. Ha kőkeményre szárad a zsemle, akkor sem kell rögtön kidobni. Ahelyett, hogy a kukában végezné, le is lehet például darálni, hogy aztán zsemlemorzsaként tegyen hasonlóan jó szolgálatot, azonban nem ez az egyetlen útja annak, hogy elfogyasszuk a szikkadt bucit. Mutatunk pár pofonegyszerű és pénztárcakímélő trükköt, amikkel újra olyan lesz, mintha frissen a pék kemencéjéből került volna ki.

A néhány napos zsemle még simán megmenthető! A legegyszerűbb módszer a száraz zsemle felfrissítésére, ha a mikróba helyezzük egy nagy pohár víz társaságában. Már 30 másodperc után érezhető lesz a különbség.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak