Ezzel az egyszerű módszerrel újra friss lesz a szikkadt zsemle
Eszedbe ne jusson kidobni! Pár perc alatt újra puha lesz a legszárazabb pékárú is.
Gyors és egyszerű megoldás
Mindenkivel előfordult már, hogy véletlenül elfelejti becsomagolni a zsemlét, rosszul köti össze a zacskó száját, vagy éppen teljességgel megfeledkezik a szekrényben lévő pékárúról. Ha kőkeményre szárad a zsemle, akkor sem kell rögtön kidobni. Ahelyett, hogy a kukában végezné, le is lehet például darálni, hogy aztán zsemlemorzsaként tegyen hasonlóan jó szolgálatot, azonban nem ez az egyetlen útja annak, hogy elfogyasszuk a szikkadt bucit. Mutatunk pár pofonegyszerű és pénztárcakímélő trükköt, amikkel újra olyan lesz, mintha frissen a pék kemencéjéből került volna ki.
Hamar a gyerekek kedvence lett!