Sült koktélparadicsomok - Egészséges finomság

A paradicsom nem csak nyersen finom, hanem sült formában is. Fogyaszthatjuk húsételek mellé vagy akár szendvicsekbe téve is. Mutatjuk, mi hogyan készítjük!

Hozzávalók

  • 2 csésze koktélparadicsom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 szál friss kakukkfű
  • olívaolaj
  • só, bors

Elkészítés

Fóliával béleljünk ki egy lapos tepsit, tegyük bele a koktélparadicsomokat és a fokhagymát. Locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk. Hintsük meg kakukkfűvel és 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt süssük meg. Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: amazonaws.com

Oldalak

Egészség
Rengeteg nőt érint ez a betegség Magyarországon, és tilos félvállról venni. A tünetek bizony egy bizonyos ráktípus előjelei is lehetnek.
Utazás
Már nincsen sok hátra, és hamarosan beindul a szezon a Balatonnál. Azonban az oda utazóknak készülniük kell néhány éles változásra.