Spagetti carbonara - Klasszikus olasz tésztaétel

Igazi klasszikus olasz tésztaétel a spagetti carbonara. Ugye Te is szereted? Miért ne készítenéd el éppen ma? Máris mutatjuk a receptjét!

Hozzávalók

  • 220 g spagetti
  • 2 nagy tojás
  • 3/4 csésze reszelt parmezán
  • 4 szelet bacon
  • 4 gerezd fokhagyma
  • só és bors

Elkészítés

A tésztát enyhén sós vízben főzzük meg, egy kis tálkában pedig keverjük el a tojást és a parmezánt. Egy serpenyőben pirítsuk ropogósra a bacont, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, egy perc múlva pedig a tésztát és a tojásos keveréket. Sózzuk, borsozzuk, kevergessük, majd pár perc múlva máris tálalhatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: studentenfutter-blog.de

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...