Sose hagyd ott a konyhát főzés közben: Könnyen ez lehet a vége!

Elképesztő konyhai bakik.

Katasztrófa a tűzhelynél

A főzés a legtöbb ember számára természetes, ám akadnak olyan háziasszonyok is, akik legfeljebb pusztítani járnak a konyhába. Most nem azokra gondoltunk, hogy túlfőzik a tojást vagy addig hagyják a tésztát a vízben, míg az pépesre ázik, hanem azokra, akik a lakás e helyiségét ételkészítés során gyakorlatilag teljesen megsemmisítik. És igen, azokra, akik a műanyag tálcákat sütésbiztosnak gondolják, vagy épp a mikrohullámú sütőről képzelik azt, hogy a világ legbonyolultabb találmánya.

via GIPHY

Amit most fogsz látni, semmiképp se próbáld ki! Lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.