Ezt a kombinációt imádni fogod: Sörtésztában sült, virslivel töltött karaj

Ezzel a töltelékkel lesz isteni a hagyományos rántott hús.

Sörtésztában sült, virslivel töltött karaj

Hozzávalók:

  • 4 szelet csont nélküli karaj
  • 4 szál virsli
  • 1 db tojás
  • 1 dl sör
  • 4-5 ek liszt (plusz a panírhoz egy kevés)
  • olaj
  • só, bors

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd beletekerünk minden virslit egy-egy szelet karajba. Ha szükséges, fogvájóval rögzítjük a tekercsek végét, tálalás előtt azonban ne felejtsük el kivenni őket. Sűrű palacsintatésztát készítünk a tojásból, a lisztből és a sörből, ezt pedig szintén sóval és borssal ízesítjük. Megforgatjuk a húsba tekert virsliket lisztben, majd a sörös palacsintatésztában, ezután pedig nincs más dolgunk, mint bő, forró olajban kisütni a húst. Sült burgonyával és tartármártással tálalva az igazi.

További két karajból készült ételért lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!