Sörös-mézes csirkecombok - Ezt ki kell próbálnod!

Cikkünkben ezúttal egy olyan fogás elkészítési módját mutatjuk be, amely után mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját! Íme a sörös-mézes csirkecombok receptje!

Hozzávalók

  • 4 csirkecomb
  • 1 üveg sör
  • 2 ek méz
  • 1 ek dijoni mustár
  • 1 tk kukoricakeményítő
  • 4 gerezd fokhagyma
  • harmad csésze apróra vágott petrezselyem
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés

Egy tálban keverjük el alaposan a sört, a mézet, a mustárt, a kukoricakeményítőt és a zúzott fokhagymát, majd öntsük az egészet egy tűzálló tálba. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd tegyük bele a sörös szószba. 190 fokra előmelegített sütőben nagyjából 45 perc alatt süssük aranybarnára a húst. Végül szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel és rizzsel tálaljuk.

Fotó: chow.com

Oldalak

Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!
Home&Design
A nyár a kerti partik és a közös, késő esti, kinti iszogatások évszaka, így nem meglepő, ha benned is feltámad a vágy, hogy gyönyörűvé és hangulatossá varázsold az atmoszférát odakint - még az évszak...
Fashion&Beauty
A rövidebb fazonú frizurák már egészen hosszú ideje töretlenül népszerű trendet képviselnek, ezúttal egy különös nevű bob vált a hölgyek kedvencévé.