Sörös-mézes csirkecombok - Ezt ki kell próbálnod!
Cikkünkben ezúttal egy olyan fogás elkészítési módját mutatjuk be, amely után mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját! Íme a sörös-mézes csirkecombok receptje!
Hozzávalók
- 4 csirkecomb
- 1 üveg sör
- 2 ek méz
- 1 ek dijoni mustár
- 1 tk kukoricakeményítő
- 4 gerezd fokhagyma
- harmad csésze apróra vágott petrezselyem
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
Egy tálban keverjük el alaposan a sört, a mézet, a mustárt, a kukoricakeményítőt és a zúzott fokhagymát, majd öntsük az egészet egy tűzálló tálba. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd tegyük bele a sörös szószba. 190 fokra előmelegített sütőben nagyjából 45 perc alatt süssük aranybarnára a húst. Végül szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel és rizzsel tálaljuk.