Snidlinges karalábépüré - Recept

A karalábét nem csupán a magas B1-, B2-, B6-, és C-vitamin tartalma miatt érdemes fogyasztani, hiszen ezek mellett még kalciumot, káliumot, magnéziumot, vasat, valamint meszet és foszfort is tartalmaz.

Hozzávalók

  • karalábé
  • 1 csomag snidling
  • vaj
  • szecsuani bors

Elkészítés

A snidlinget leforrázzuk, jeges vízben lehűtjük, szárítjuk. A karalábét meghámozzuk és a gömbölyű felületeket levágva egy téglatestet vagy kockát vágunk belőle. A levágott részeket kevés vízen megpároljuk, leszűrjük, még melegen össze turmixoljuk a snidlinggel és a hideg vajjal. Tálaláskor szecsuani borsot őrölünk rá.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: veggiesbythebox.blogspot.com

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.