Ropogós, rántott csirkemell sajtos bundában - Ezentúl csak így készítem!

Ropogós, rántott csirkemell sajtos bundában
Hozzávalók
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
- 2 db csirkemell filé
- 2 db tojás
- reszelt sajt
- 1 dl tej
- 4 ek liszt
- 1.5 gerezd fokhagyma
- só, bors
- olaj
Elkészítés
A csirkemell filéket vágjuk csíkokra. A lisztet, a tejet és a tojásokat keverjük össze alaposan, majd adjuk hozzá a sót, a borsot, a reszelt fokhagymát és sajtot. A felvágott csirkemell csíkokat forgassuk meg ebben a masszában, majd süssük ki őket forró olajban.
Fotó: hungrycouplenyc.com
Oldalak
Úgy tűnik, Kamilla királyné már rég nem csupán a háttérből figyeli a királyi udvar működését: ő az, aki sokszor irányít, és olyan feltételeket szab, amelyeket olykor a személyzet is ledermedve...
Sokkal több, mint segítségnyújtás.
Mindkettő praktikus – de nem ugyanazért!
Sokan már műfenyőt választanak karácsonyra az élő helyett, azonban egy dologról el szoktak feledkezni.
Cikkünkben összegyűjtöttünk minden hasznos információt a cumi elhagyásról, hogy a búcsú pillanata ne könnyekkel teli legyen, hanem a kicsik fejlődésük egyfajta lépcsőjeként, büszkén tekinthessenek...
A mikrohullámú sütő megkönnyítette az életünket, de vannak bizonyos ételek, amiket nem szabadna benne melegíteni.




























