Emlékszel még a jó öreg virslis tarhonyára? Itt az ősrégi recept hozzá!

Ennél retróbb étel nincs is a világon.
Virslis tarhonya
Hozzávalók
- 1 cs tarhonya
- 1 kg krumpli
- 1 vöröshagyma
- 1 kk pirospaprika
- 1 húsleveskocka
- 4 virsli
- só
- bors
- olaj
Elkészítés
A felaprított hagymát üvegesre pároljuk az olajban, majd rádobjuk a tarhonyát és megpirítjuk rajta. A tarhonyához keverjük a kockákra vágott krumplit is, sózzuk, borsozzuk és meghintjük a pirospaprikával, majd az egészet felöntjük vízzel. Beledobjuk a húsleveskockát és belekarikázzuk a virslit is, majd fedővel lefedve addig főzzük, amíg a tarhonya megpuhul. A végén friss petrezselyemzölddel is megszórhatjuk.


























