Kolbászkrémes szendvics: Ha egyszerűen nem bírod ki retró ételek nélkül!

Ellenállhatatlan napindító és remek vendégváró falat is lehet.

Kolbászkrémes szendvics

Hozzávalók:

  • 10 dkg kolbász
  • 1 ek vaj
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 kk mustár
  • 10 dkg trappista sajt
  • kenyér vagy kifli

Elkészítés:

A kolbászról lehúzzuk a bőrét, majd kisebb darabokra vágva aprítógépben összedaráljuk a hagymával, a vajjal és a mustárral. Akkor jó, ha a krém lágy. Megkenjük vele a kenyeret vagy a kiflikarikákat, a tetejére szórjuk a reszelt sajtot és 180 fokra előmelegített sütőben pirosra, ropogósra sütjük.

További isteni szendvics receptekért lapozz!

Fotó és leadfotó: Nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!