Rántott ananász - Recept

Ha szeretjük az ananászt, de már tanácstalanok vagyunk, hogyan lehetne még jobban feldobni ezt a finom déligyümölcsöt, rántsuk ki!

Hozzávalók

  • Egy konzerv ananász karikára szeletelve
  • 4 ek liszt
  • 4 ek zsemlemorzsa
  • 2 tojás
  • olaj
  • só, bors

Elkészítés

Csöpögtessük le alaposan az ananász levét, majd sózzuk, borsozzuk. Miután hagytuk néhány percig állni, forgassuk bele a lisztbe, a felvert tojásba és a zsemlemorzsába. Tegyük bele a forró olajba és süssük ki, hogy mind a két oldala ropogós legyen. Többnyire desszertként fogyasztjuk, fagylalttal tálalhatjuk.

Fotó, leadfotó: dishmaps.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...