Pulykaburger Baktai Róberttől

A Burgerland Étterem streefood szakácsa, Baktai Róbert az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy közkedvelt ételt, hamburgert készített. Hogy mit is rakott a két buci közé Róbert? Most megmutatjuk, hogy Te is elkészíthesd vacsorára ezt az igazán remek Pulykaburgert! (X)

Előkészítés: 15 perc
Elkészítési idő: 25 perc

Hozzávalók:

  • 60 dkg Gallicoop pulyka apróhús mellből
  • 4 db szezámagos hamburger buci
  • mustár
  • ketchup
  • 1 üveg gomba
  • 1 üveg jalapeno paprika
  • 8 szál bacon
  • 1 fej lollo bianco saláta
  • 4 db paradicsom
  • 4 db lilahagyma
  • 12 db hagymakarika
  • 4 db tojás
  • Kotányi tarkabors keverék
  • Kotányi őrölt chili
  • Vénusz olaj

Elkészítés:

Felszeletjük az uborkát, a paradicsomot és hagymát. A Gallicoop pulyka apróhúst ledaráljuk, hozzáadjuk a Kotányi tarkabors keveréket, az őrölt chilit, jó összegyúrjuk, majd pogácsákat formálunk belőle. Egy serpenyőbe Vénusz étolajat hevítünk és beletesszük a hamburgerhúst. Sütés közben arra kell odafigyelni, hogy folyamatosan forgassuk a húst, nehogy kiszáradjon. Ha megsült a hús, nincs más dolgunk, mint a hozzávalókat rétegezzük a hamburger buciban és sült burgonyával tálaljuk.

A recepttel most 10.000 Ft értékű Vénusz étolaj csomagot nyerhetsz!

Kattints a képre, töltsd ki a kvízt és nyerj!

Mobilról játszanál? Akkor kattints ide: http://5sef.hu/mobilrol

Szólj hozzá Te is!