Recept

Az örök kérdés: mit főzzek ma? Ez az okos edény megmondja a választ!

Mindannyian nagyon gyorsan és könnyen hozzászokunk a kényelemhez, a gyors és egyszerű megoldásokhoz. De miért is lenne ez baj? Mindennapossá vált az intelligens otthon, egy ilyen háztartásban pedig a modern konyhának is megvan a maga helye, ahol nem kell órákat állnunk a tűzhelyen mellett, hanem épp ellenkezőleg, a főzés könnyen és gyorsan megy, mintha csak egy luxusétteremben készülnének a fogások.

Az örök kérdés: mit főzzek ma?

Ebben hatalmas segítség lehet a Tefal a Cook4me+ Connect multifunkcionális digitális edény legújabb funkciója, hiszen az okos otthon többi eszközéhez hasonlóan a Tefal Cook4me+ is könnyen kommunikál az okostelefonon található alkalmazáson keresztül. A jól átlátható menüben megtalálható az összes alapbeállítás, köztük 150 feltöltött recept, amik mindennapi inspirációként szolgálhatnak a főzéshez.

A mobilalkalmazás több különböző szempont alapján ad ötleteket: például ha nem tudjuk, mit főzzünk, csak adjuk meg a hűtőben lévő alapanyagokat. Ezután csak csatlakozni kell közvetlenül a Cook4me+ Connecthez, és a recept megjelenik az edény kijelzőjén, amit lépésről lépésre készíthetünk el az utasításoknak megfelelően. Ha pedig a menü tálalásához lenne szükségünk némi ötletre, nincs más dolgunk, mint belépni az alkalmazásba, és inspirálódni az elkészített étel gasztrofotóiból.

Tefal Cook4me+ Connect

Gyorsabb és egészségesebb

A nagy nyomás alatti főzés az élelmiszer hőkezelésének rövidebb idejének köszönhetően sokkal nagyobb mennyiségű tápanyagot, azaz biológiailag aktív anyagokat képes megtartani, amikre az aktív életmód követőinek egyre nagyobb szüksége van. Több tápanyag, kevesebb zsír: ez is a Cook4me+ Connect segítségével történő főzés egyik fő jellegzetessége. A Tefal azt is tudja, hogy néha csak egy kis kiegészítés kell a tökéletességhez, ezért megalkotta az Extra Crisp Lid tartozékot, egy olyan sütőfedelet, ami klasszikus sütővé vagy forrólevegős olajsütővé alakítja a Cook4me+-t. Így minimális zsírtartalommal süthetünk ropogós sültkrumplit vagy piríthatunk aranyszínű sajtkérgeket a rakott zöldségre. Csak a képzelet és az ízlés szabhat határt a Cook4me+-nak, ami a mobilalkalmazás receptjeinek segítségével korlátlan főzési lehetőségeket kínál.

Tefal Cook4me+ Connect

A Cook4me+ Connect multifunkcionális edény 6 főzési módot tesz lehetővé: gőzölés, magas nyomás alatti főzés, klasszikus főzés 3 hőmérsékleti szinttel - mérsékelt (lassú sütés), közepes és magas (sütés / pörkölés), valamint olyan hőmérséklet fenntartása, melynek köszönhetően az étel a főzés után is meleg marad. A magas nyomás alatti főzési móddal rövidebb idő alatt elkészülnek kedvenc receptjeink és könnyen követhető a képernyőn megjelenő összes utasítás. Nem kell semmit ellenőriznünk, a főzés automatikusan történik, a késleltetett kezdés pedig biztosítja, hogy a fogás időben elkészüljön. A 6 literes tartálynak köszönhetően tökéletesen elkészített ételek tálalhatók akár hat személy részére is. A tapadásmentes felület és az edény levehető részei (tartály és gőzkosár) pedig biztosítják a könnyű tisztítást és mosást a mosogatógépben.

Oldalak

Recept