Mikor ettél utoljára milánói spagettit? Mutatjuk a legjobb receptet

Villámgyors, egyszerű és laktató.

Milánói spagetti

Hozzávalók:

  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg sonka
  • 10 dkg paradicsompüré
  • 1 cs spagetti tészta
  • 5 dkg vaj
  • 1 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • oregánó
  • kakukkfű
  • reszelt sajt
  • bors

Elkészítése:

A vajban megdinszteljük a felaprított hagymát, rádobjuk a felszeletelt gombát és a sonkát, néhányszor megkeverve pirítjuk, majd ráöntjük a paradicsompürét is. A ragut tovább pirítva belenyomjuk a fokhagymát is, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a többi fűszert. Egy kis vízzel felengedhetjük, és ha édesíteni szeretnénk, kissé meg is cukrozhatjuk. A milánói ragut a bő, sós vízben kifőzött, majd lecsöpögtetett tésztára halmozva kínáljuk, a tetejét pedig reszelt sajttal megszórjuk.

Még két spagetti receptért lapozz a következő oldalra!

Fotó és leadfotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!