Mézes-mustáros sertéskaraj - Ellenállhatatlan grillétel

Az egyik legegyszerűbb és megfinomabb pác a mézes-mustáros, éppen ezért érdemes kipróbálnunk a grillételekhez is. Mutatunk egy szuper receptet!

Hozzávalók

  • 4 szelet (kb. 20-20 dkg-os) sertéskaraj

A páchoz

  • 6 ek méz
  • 4 ek szójaszósz
  • 4 ek Worcester-mártás
  • 4 ek mustár
  • 2 ek dijoni mustár

Elkészítés

Készítsük el a pácot: keverjük össze egy kis tálkában a hozzávalókat. A hússzeleteket tisztítsuk meg, kissé klopfoljuk ki és öntsük rá a páclevet. Forgassuk össze és egy éjszakán át hagyjuk a hűtőben. Grillrácsra fektessük rá a húsokat, majd süssük addig, amíg piros nem lesz mindkét oldala. Sütés közben folyamatosan kenegessük a maradék páclével. Salátával vagy sült burgonyával tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: strawberriesforsupper.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!