Mézes csirkesaslik grillezve - Tűzről pattant vacsora

Egyszerűen nem tudjuk megunni a grillezett fogásokat! Úgy gondoljuk, ez a nyár egyik kötelező kelléke és igyekszünk kihasználni a jó időt, hogy minél többször süthessünk odakint. Cikkünkben ezúttal egy remek receptet mutatunk, érdemes kipróbálni!
Hozzávalók
- 1 nagyobb csirkemellfilé
- 1 kisebb kaliforniai paprika
- 1 kisebb cukkini
- olaj
A páchoz
- 1 ek méz
- 1 dl olívaolaj
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- fél citrom reszelt héja
- 1 csipet pirospaprika
- 1 tk oregánó
- 1 kk só
Elkészítés
A pác hozzávalóit keverjük el, majd forgassuk bele a felkockázott csirkemellet. Tegyük be hűtőbe 1-2 órára pácolódni. Közben a zöldségeket kockázzuk fel, majd húzzuk fel nyársra felváltva a zöldség és a csirkemell darabokat. A grillsütő rácsán süssük ki a nyársakat.