Marhahúsleves - Kedvenc vasárnapi lakoma

A marha nagyon fontos tápanyagokat tartalmaz egészségünk megőrzése érdekében. A vörös húsok közül talán ez a legegészségesebb, így bátran fogyasszuk.

Hozzávalók

  • 1 kg marhahús
  • Leveszöldség
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • Bors
  • Köménymag
  • Erős paprika
  • Szerecsendió

Elkészítés
A húst belerakjuk az edénybe, amit majdnem teletöltünk vízzel, majd nagy lángon felforraljuk. Ha felforrt leszedjük a habot, halkítunk a tűzön, hogy szépen lassan (gyöngyözve) forrjon. A lehabozás után hozzárakjuk a többi hozzávalót. Hogy szebb legyen a színe, szórhatunk a tetejére ¼ kanál piros paprikát. Ekkor felerősítjük a tűzet, hogy gyorsan beforrjon. Ha ismét felfoort, halkítunk a tűzön és lassan, gyöngyözve addig hagyjuk forrni, amíg el nem készült a hús. A végén megkóstoljuk. Ha jó, akkor főzzün ki cérnametéltet, és készen is van.

Melegen tálaljuk.

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.