Lazacos szendvicskrém

A lazac nem csak füstölve, ebédre lehet ízletes, de a mennyei finomságból különleges szendvicskrémet is készíthetünk.
Keverjük össze a krémsajtot, a tejfölt és a citromlevet, míg sima nem lesz a krém. Adjuk hozzá a kockára vágott lazacot, az apróra vágott újhagymát és egy kevés borsot. Ha gondoljuk, akkor össze is turmixolhatjuk a hozzávalókat a még krémesebb hatásért. A kész krémet legalább 1 órán át hagyjuk állni a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek, majd tálaláskor egy kevés snidlinggel is szórjuk meg a finom
Hozzávalók
- 40 dkg lazac
- 25 dkg krémsajt
- 2 evőkanálnyi tejföl
- 1 evőkanálnyi citromlé
- 3 szál újhagyma
- 2 dkg snidling
- bors
Elkészítés
Keverjük össze a krémsajtot, a tejfölt és a citromlevet, míg sima nem lesz a krém. Adjuk hozzá a kockára vágott lazacot, az apróra vágott újhagymát és egy kevés borsot. Ha gondoljuk, akkor össze is turmixolhatjuk a hozzávalókat a még krémesebb hatásért. A kész krémet legalább 1 órán át hagyjuk állni a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek, majd tálaláskor egy kevés snidlinggel is szórjuk meg a finomságot.
Ezt is ajánljuk: Gombás szendvicskrém - Katt ide!
Fotó: eatandrelish.com




























