Korianderes-joghurtos mártogatós - Az egészséges nassolnivaló

Néhány hozzávalóból remek mártogatóst készíthetünk. Bevethetjük 2 étkezés között, ha megéheztünk vagy akár egy könnyed vacsoraként is. Ha kíváncsi vagy a receptjére, olvasd el cikkünket!
A fokhagymát pucoljuk meg, a koriandert és a zöldhagymát aprítsuk fel, uborkát mossuk meg, törölgessük meg, majd vágjuk apró kockákra. Ezt követően az összes hozzávalót tegyük egy aprítógépbe. Pépesítsük össze,
Hozzávalók
- 170 ml görög joghurt
- 110 g lágy krémsajt
- fél uborka
- 1 csésze friss koriander
- 2-3 szár zöldhagyma
- 1 nagy gerezd fokhagyma
- ¼ tk só
Elkészítés
A fokhagymát pucoljuk meg, a koriandert és a zöldhagymát aprítsuk fel, uborkát mossuk meg, törölgessük meg, majd vágjuk apró kockákra. Ezt követően az összes hozzávalót tegyük egy aprítógépbe. Pépesítsük össze, majd tegyük hűtőbe, ahol akár 4 napig is eláll. Fogyaszthatjuk uborkával, sárgarépával vagy szárzellerrel, esetleg sós keksszel.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!





























