Recept

Borzalmas! Majdnem meghalt a Becstelen Brigantyk színésznője

Hajszálon múlt a gyönyörű sztár élete.

Hatalmas titka van

Az Instagram-képeit végignézve azt gondolhatnánk, ennek a nőnek semmi gondja, hiszen gyönyörű, vidám és kiegyensúlyozott. Jana Pallaske énekesnő és nem utolsó sorban színésznő, aki nemcsak Németországban ismert (a Fák jú Tanár úr! című film sztárja). Olyan nagysikerű hollywoodi produkciókban is szerepelt, mint Tarantino Becstelen Brigantyk című mozija - a mozimágus állítólag csak miatta írt egy plusz jelenetet a a filmbe - vagy a klasszikussá vált Eurotrip. Azonban most olyan vallomást tett, ami sokakat megdöbbentett.

Folytatás a következő oldalon!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Recept
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.